Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MOSCHINO I Love Love EdT 100 ml

4,8 157 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

MOSCHINO I Love Love EdT 100 ml

MOSCHINO I Love Love EdT
MOSCHINO

Dámska toaletná voda MOSCHINO I Love Love EdT v sebe ukrýva nezlomný optimizmus a prekypujúcu energiu. Ak ste zástancami bláznivej lásky, s MOSCHINOM I Love Love EdT to dáte každému najavo.

Základné informácie

Typ vône:

kvetinová, drevitá

Určenie:

pánska

Vonné zložky:

citrón, grapefruit, mošus, pomaranč, ruže, ríbezle, škorica

Zloženie toaletnej vody MOSCHINO I Love Love EdT

Parfémy

hlava

červené ríbezle, citrón, pomaranč, grep

Parfémy

srdce

škoricový list, čajová ruža, konvalinka, sitina

Parfémy

telo

drevo tanaka, céder, pižmo

Vlastnosti toaletnej vody MOSCHINO I Love Love EdT

Dámska toaletná voda MOSCHINO I Love Love EdT sa hodí pre každú mladú ženu, ktorá si dokáže vychutnávať život naplno. Je vhodná predovšetkým na letné dni a večery. Toaletná voda MOSCHINO I Love Love  vás zaleje optimizmom a túžbou po láske. Pokiaľ patríte k mladej bláznivej generácii, excentrický flakón si vás zaručene získa na prvý pohľad.

MOSCHINO I Love Love EdT

Toaletná voda MOSCHINO I Love Love EdT je ideálna pre ženy.

Stanete sa okamžite stredobodom pozornosti.

Vyznačuje sa kvetinovou drevitou vôňou.

MOSCHINO I Love Love EdT je vhodná na letné teplé dni.

Obľúbila si ju najmä dnešná mladá generácia.

Balenie s objemom 100 ml.

Popis vône MOSCHINO I Love Love EdT

Svieža dámska toaletná voda MOSCHINO I Love Love EdT vás nenechá na pokoji hneď od začiatku. V prvých sekundách na vás dýchnu svieže tóny grapefruitu, pomaranča, citróna s čiernymi ríbezľami. O pár okamihov neskôr sa už necháte unášať na vlnách kvetinovej kombinácie konvalinky, sitiny a čajovej ruže s aromatickými škoricovými listami. Záver vás dostane rafinovaným pižmom spolu s tónmi vzácnych drevín cédra a tanaky.

Na aké príležitosti je toaletná voda MOSCHINO vhodná

Koncentrovaný optimizmus dámskej toaletnej vody MOSCHINO I Love Love EdT je veľmi nákazlivý a nikoho nenechá chladným. Mladistvú kvetinovú a drevitú vôňu s tónmi ovocia ocenia najmä dievčatá, ktoré sa neboja byť stredobodom pozornosti. Vôňa je stredobodom pozornosti od roku 2004. Charakterizuje ju radosť, optimizmus a hravosť. Čerešničkou na torte je nápadný bláznivý flakón ukrývajúci opojný koktail lásky.

MOSCHINO

Značka MOSCHINO je pomerne mladá, ale nezaprie svoju dravosť a originalitu. Čoskoro sa dostala medzi popredné značky svetovej módy. Jej vznik sa datuje od roku 1983. Bola založená módnym návrhárom rovnakého mena MOSCHINO. Možno ju charakterizovať ako farebnú, výraznú, výstrednú až provokujúcu. Niet divu, že si ju obľúbila napríklad svetová speváčka Madonna alebo Kylie Minogue. Každá z nich si nechala navrhnúť svoju vlastnú kolekciu pre svetové turné. Na značke MOSCHINO je charakteristický bláznivý vzhľad flakónov aj výraznej vône. Svojich fanúšikov má najmä v dnešnej mladej generácii.

Kategórie MOSCHINO

Darčekové sady MOSCHINO

Darčekové súpravy

Beauty cenové bestsellery MOSCHINO

Bestsellery

Vůně a parfémy MOSCHINO

Parfumy


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Mošus (pižmo), Pomaranč, Ruža, Ríbezľa, Škorica
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011013991454
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18