Obnoviť stránku

MOSCHINO Funny! EdT 100 ml

4,9 77 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

MOSCHINO Funny! EdT 100 ml

Ak máte radi dámske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu MOSCHINO. Dámska toaletná voda MOSCHINO dokonale zdôrazní ženskosť aj štýl. Kvetinové tóny pripomínajú kyticu čerstvo narezaných kvetov. Opojná vôňa vás obklopí na každom kroku, obľúbia si ju romantické povahy. Sladká ovocná vôňa je spomienkou nahorúce letne dni. Bude vynikať na ľuďoch so sklonom k športu, ale hodí sa aj  do zamestnania. Odhaľte s toaletnou vodou MOSCHINO, ktorá má zmyslenú životnú kompozíciu svoju osobnosť všetkým navôkol.

Toaletní voda MOSCHINO Funny! EdT 100 ml ...

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody MOSCHINO Funny! EdT 100 ml

  • Toaletná voda MOSCHINO obsahuje predovšetkým dámske zložky vôní
  • Základom hlavnej zložky je kvetinová prímes
  • Doplnená vedľajšou ovocnou prímesou
  • K pridaným vonným zložkám nechýba ani céder, fialka, jazmín, mošus (pižmo), čierne korenie, pomaranč, ríbezle a zelený čaj
  • Poteší vás pôvod talianskej toaletnej vody MOSCHINO
  • Objem flakóna je 100 ml 
  • Je len na vás, akú príležitosť pre túto vôňu si zvolíte

Toaletná voda MOSCHINO sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte s toaletnou vodou MOSCHINO krásu a jedinečnosť i vo všedných veciach. Hlavná kvetinová a vedľajšia ovocná vôňa poskytujú príjemný pocit v priebehu celého dňa so starostlivým výberom ingrediencií. Kým budete očarení nevtieravou a živou vôňou, osviežujúce akordy vonných zložiek,konkrétne céder, fialka, jazmín, mošus (pižmo), čierne korenie, pomaranč, ríbezľa a zelený čaj, predstavujú unikátny spôsob, ako sa vrátiť k spomienkam. Nápaditý flakón talianskej toaletnej vody MOSCHINO v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. Jej objem dosahuje 100 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite pre jej bežné denné použitie aj pre slávnostnejšiepríležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo party.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Fialka, Jazmín, Mošus (pižmo), Čierne korenie, Pomaranč, Ríbezľa, Zelený čaj
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFB990
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011013991614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02