Obnoviť stránku

MORELLATO Songo SUI04

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Songo SUI04

Morellato je popredný svetový výrobca moderných šperkov z chirurgickej ocele. Spoločnosť Morellato produkuje kolekcie šperkov pre dámy aj pánov. Unikátne oceľové šperky Morellato udávajú smer nových trendov súčasnej doby. Šperky značky Morellato vynikajú zaujímavým a precíznym dizajnom. Náušnice vďaka neutrálnemu vzhľadu ľahko zladíte s ostatnými doplnkami alebo oblečením. Tieto skvelé náušnice sa hodia na denné nosenie, ale dobre vyniknú aj ako zaujímavý doplnok na spoločenskom večierku.
Náušnice Sogno UI04 sú krásnym moderným šperkom s romantickým nádychom. Náušnice sa nádherne trblietajú a skvostne sa na ušiach vynímajú. Elegantný štýl týchto náušníc sa bude skvele vynímať na nežnom dievčenskom uchu, rovnako ako na uchu mladej ženy, ktorá vyznáva nekomplikovanosť a jemnú krásu. Doprajte si jednoduchý štýl skrývajúci krásu bez kompromisov!
Náušnice sú vyrobené z antikorovej chirurgickej ocele vysokej akosti s označením 316L, ktorá je najvhodnejšia pre výrobu piercingov a šperkov. Používa sa vo farmaceutickom priemysle na výrobu telových implantátov. Je odolná voči neoxidujúcim kyselinám a jamkovej korózii, neohýba sa, neláme, nemení farbu, na povrchu sa netvoria žiadne škvrny, je hypoalergénna (nie sú na ňu žiadne alergické reakcie), neuvoľňuje žiadne niklové soli.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Kryštály

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Hmotnosť šperku 7,00 g
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP2291
Produktové číslo:  8033288562108

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12