Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MORELLATO Drops SCZB6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO Drops SCZB6

Retiazka Morellato CZB6 je nežnou retiazkou, ktorá je vyrobená z kvalitnej chirurgickej ocele, ktorá je na prvý pohľad veľmi podobná striebru. Oceľ, inak tiež nazývaná ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Jednoduchý dizajn retiazky je absolútne univerzálny a vhodný na zavesenie prívesku podľa vášho výberu. Retiazka je vhodná na denné nosenie a ocenia ju ženy, rovnako ako muži. V prípade záujmu mužov o túto retiazku je nutné zmerať si obvod krku, aby retiazka nebola príliš tesná. Doprajte si jednoduchý šperk, ktorý môžete dotvoriť podľa svojej fantázie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Retiazka

Veľkosť

Veľkosť 45 cm (450 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Hmotnosť šperku 23,00 g
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP1157
Produktové číslo:  8033288486374

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19