Obnoviť stránku

MORELLATO CZ169

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MORELLATO CZ169

Ktorá žena by nemilovala šperky a všetko, čo k nim patrí? Náramok Morellato CZ169, vyrobený zo šetrnej chirurgickej ocele, dokonale ozdobí zápästie každej ženy. Oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.

Šperk sa skladá zo základnej retiazky a troch krásnych trblietavých príveskov - dvoch drobných prstencov a jedného nežného srdiečka, ako symbolu nežnosti a ženskosti. Ozdôbky sú osadené blýskavými kamienkami, ktoré šperku dávajú nádych elegancie a luxusu. Náramok je dlhý 20 cm a je dodávaný v originálnej škatuľke značky Morellato.

Kód:  SP1166
Produktové číslo:  8033288587323

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03