Obnoviť stránku

MEXX Woman EdT 60 ml

4,8 63 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

MEXX Woman EdT 60 ml

Nádherná dámska vôňa Mexx Woman v podobe toaletnej vody je určená pre sebavedomé a spontánne reagujúce ženy. Ženy, ktoré vedia nielen vychutnať každú chvíľku svojho života, ale milujú zábavu a neustále hľadajú niečo výnimočné, pričom nestrácajú zmysel pre realitu. Príjemná a nákazlivá vôňa vo vás vyvolá hrejivý pocit uspokojenia, radosti ale aj smiechu.

Ihneď v prvých tónoch vône Mexx Woman vás úplne uchváti sladká vôňa kvetov čiernych ríbezlí doplnená o nádych citrónu a svieži bergamot. V srdci vône objavíme jemný opar jazmínu, konvalinky a sviežej ruže. Vôňu dotvára hrejivý pocit vychádzajúci zo santalového dreva, preslneného jantáru a podmanivého cédru. Nechajte sa unášať nádhernou vôňou, ktorá vám pripomenie, prečo stojí za to žiť naplno!

Zloženie:
Hlava:
bergamot, citrón, čierne ríbezle
Srdce: konvalinka, ruža, jazmín
Základ: santalové drevo, jantár, céder
Objem:
60 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Vonné zložky Bergamot, Céder, Jazmín, Ruža, Ríbezľa
Krajina pôvodu Holandské

Objem

Objem 60 ml
Kód:  KPFF166a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052682396

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07