Obnoviť stránku

MARC JACOBS Decadence EdP 50 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARC JACOBS Decadence EdP 50 ml

Marc Jacobs Decadence
 

Zvodná vôňa plná vášne je určená pre odvážne ženy, ktoré sa neboja vynikať a byť stredobodom pozornosti. Bohatá vôňa s provokatívnymi akordmi môže byť použitá na denné nosenie, ale skvele vynikne aj na večernej párty alebo pri slávnostných príležitostiach. Precízne zostavené zloženie je prepracované do posledného detailu a vytvára jedinečný koktejll vôní, ktorý ženy dokonale zdobí a navyše posilňuje ich pocit sebadôvery. Zahaľte sa do očarujúcej vône s nádychom šafranu!

Zmyselná vôňa v tvare módnej kabelky

Originálny flakón vône Decadence je inšpirovaný jednou z kultových kabeliek Marc Jacobs a bude jedinečným spôsobom zdobiť toaletku žien. Svieže tóny kvetín s unikátnou bulharskou ružou, ktoré sú vo vôni obsiahnuté, sa jemne prelínajú s typickou vôňou slivky. Šafran dodáva celej kompozícii pikantný korenistý nádych, zvodne sa snúbiaci s papyrusom a ambrou. Kúpte si parfum, ktorý už svojim vzhľadom napovie, že jeho majiteľka má vycibrený zmysel pre krásu!

Zloženie

Hlava: šafran, kosatec, slivka
Srdce: bulharská ruža, jazmín sambac, orris
Základ: papyrus, ambra, vetiver

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Jazmín, Ruža
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPPF182
Produktové číslo:  3614221235164

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07