Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LANCÔME Miracle EdP 100 ml

4,8 45 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
108,90 €

LANCÔME Miracle EdP 100 ml

Chceli by ste si zakúpiť parfumovanú vodu, ktorej vôňa by vám perfektne sedela? LANCÔME Miracle EdP 100 ml je vôňa vhodná pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, která obsahuje predovšetkým tóny jazmínu, ruže alebo fialky. S touto parfumovanou vodou zažiarite predovšetkým v letných dňoch. LANCÔME Miracle EdP100 ml pochádza z Francúzska.

Základné prednosti parfumovanej vody LANCÔME Miracle EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda venovaná ženám
  • Hlavnou arómou je kvetinová vôňa
  • Krajina pôvodu je Francúzsko 
  • Objem balenia je 100 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi LANCÔME

K známej francúzskej značke Lancôme patria parfumy i luxusná kozmetika. K jej výhodám patrí jedinečné zloženie, na ktorom sa podieľa mnoho inovatívnych aktívnych látok a neobyčajná kombinácia vôní. Lancôme sa dostala na svetové trhy pred viac než 80 rokmi, čo svedčí o jej stálej obľube! Ide o značku, ktorá prispieva k zaisteniu maximálneho sebavedomia všetkýchžien.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Jazmín, Mošus (pižmo), Čierne korenie
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFB812
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3147758029383

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19