Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Parfémy a voňavky

Vôňa je veľmi individuálnou záležitosťou a na každom môže rozvoniavať inak. Ak nemáte možnosť vyskúšať si ju osobne v parfumérii, alebo má byť parfum darček, môžete sa rozhodovať na základe obľúbených vonných zložiek. Prečítajte si, aké parfumy nájdete v ponuke a čím sa od seba líšia.

Pokračovať
Spresniť parametre
3190 položiek

Parfémy a voňavky

Objavte svet podmanivých vôní a parfumov, ktoré z vás urobia neodolateľnú ženu či muža. Vyberte si parfum na každý deň alebo vôňu na zvláštne príležitosti. Tu nájdete pánske parfumy, dámske parfumy aj unisex parfumy, ktoré nie sú striktne vymedzené voči žiadnemu z pohlaví. Parfumy prestížnych značiek zahŕňajú parfumy Calvin Klein, parfumy Versace, Guess parfumy, parfumy Hugo Boss, DKNY, Gucci, Dolce & Gabana a veľa ďalších. Predaj parfumov online vám umožňuje ich nákup z pohodlia domova. Kúpte si niektorý z mnohých darčekových súprav parfumov a obdarujte svojich blízkych jedinečnou vôňou!

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11