Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LACOSTE Essential EdT 125 ml

4,8 161 hodnotení
Variant
Objem
75 ml 125 ml
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

LACOSTE Essential EdT 125 ml

LACOSTE Essential EdT
LACOSTE

Pánska toaletná voda LACOSTE Essential EdT s vami zostane počas celého dňa, kedy bude postupne odznievať. LACOSTE Essential EdT vám predvedie výbuch energie, či už ste v kancelárii alebo na športovisku.

Základné informácie

Typ vône:

Aromatická, drevitá

Určenie:

Pánske

Vonné zložky:

Bergamot, Mandarinka, Pačuli, Korenie, Ruže, Ríbezle

Zloženie pánskej toaletnej vody LACOSTE Essential EdT

Parfémy

hlava

bergamot, mandarínka, listy čiernych ríbezlí

Parfémy

srdce

ruža, korenie

Parfémy

telo

santalové drevo, pačuli

Vlastnosti pánskej toaletnej vody LACOSTE Essential EdT

Ak povieme Lacoste, automaticky tým myslíme slobodu a radosť. Práve tieto pocity v nás má evokovať aj nová pánska toaletná voda LACOSTE Essential EdT, z ktorej zaznieva apel: Urobte si čas sami na seba a na to, čo vás skutočne baví! LACOSTE Essential EdT má rovnakú príchuť ako víkendy plné zábavy a stretnutia s ľuďmi, ktorých vždy radi vidíme. Ale je aj oveľa viac, pretože sloboda je špecifický stav mysle: ide o osvietený názor na prácu, vzťahy a vlastne na celý život.

LACOSTE Essential EdT

Toaletná voda LACOSTE Essential EdT je ideálna pre mužov.

Je svieža, upokojujúca, klasická aj moderná.

Vyznačuje sa aromatickou drevitou vôňou.

LACOSTE Essential EdT je vhodná na celodenné nosenie.

Má patentovanú technológiu postupného uvoľňovania v čase.

Balenie s objemom 125 ml.

Popis pánskej toaletnej vody LACOSTE Essential EdT

Pánska toaletná voda LACOSTE Essential EdT vás hneď na začiatku omámi vôňou šťavnatej mandarínky spolu s listami čiernych ríbezlí a jemne horkastého bergamotu. Srdce vône LACOSTE Essential EdT prestúpi kombinácia omamnej ruže a pikantného rkorenia. Záver hrejivého cedrovitého dreva a zemitej pačuli s vami zostane po zvyšok dňa. LACOSTE má patentovanú technológiu postupného uvoľňovania vône počas dňa.

Na aké príležitosti je toaletná voda LACOSTE vhodná

Nová pánska toaletná voda LACOSTE Essential EdT evokuje ducha značky vteleného do flakónu vône. Je sofistikovaná a žiarivá, svieža a upokojujúca, klasická aj moderná zároveň. Jej posolstvo sa dá charakterizovať ako sviežosť bez hraníc. Ide o jednoduchú myšlienku, ale ako to býva pri všetkých výrobkoch LACOSTE dovedenú k úplnej dokonalosti. Eau de Toilette LACOSTE Essential EdT je stvorená na celodenné nosenie vďaka patentovanej technológii postupného uvoľňovania vône v čase.

LACOSTE

Pod značkou LACOSTE si každý zaiste vybaví zeleného krokodíla. Táto značka je známa najmä luxusnou módou športového oblečenia. Na trhu sa teší obľube svojich stálych zákazníkov už od roku 1933, kedy ju založil francúzsky tenista René Lacoste s André Gillierom. Keďže pre nich bola móda aj pohodlie rovnako dôležité, stavili na prirodzenú eleganciu, pohodlné materiály a jednoduché strihy, čím si u zákazníkov získali obrovskú obľubu. Okrem športovej módy sa značka LACOSTE objavuje aj pri hodine, obuvi a parfumoch. Pri všetkých výrobkoch však nájdete inšpiráciu vo svete športu. Vône LACOSTE sú obľúbené u žien aj u mužov. Sú ľahké napriek tomu elegantné.

Kategórie Versace

Darčekové sady LACOSTE

Darčekové súpravy

hodinky LACOSTE

Hodinky

Vůně a parfémy LACOSTE

Parfumy

Kosmetika pro muže LACOSTE

Pre mužov

Péče o telo LACOSTE

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Bergamot, Čierne korenie, Ruža, Ríbezľa
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPFB722
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052483214

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12