Obnoviť stránku

KATY PERRY Killer Queen EdP 100 ml

4,8 100 hodnotení
Variant
Objem
100 ml
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

KATY PERRY Killer Queen EdP 100 ml

Parfumová voda Katy Perry Killer Queen je nádherná kráľovská vôňa pre všetky vznešené dámy. Originálne zloženie tohto silného parfumu je predurčené pre moderné ženy, ktoré sú sebavedomé a neboja sa byť stredobodom pozornosti. Parfum je vhodný predovšetkým na slávnostné príležitosti alebo kde je dostatok priestoru a parfum má možnosť dokonale vyniknúť. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2013. Krásne prepracovaný flakón, do ktorého je vôňa uložená, má zaujímavý tvar, rubínovú farbu a nádherne zdobený zlatý uzáver. Kúpte si skvost v podobe tejto vône, ktorá bude právom dominovať na vašom toaletnom stolíku.

Jedinečná vôňa parfumu Killer Queen je plná šťavnatého ovocia, kvetov a exotických drevín. Lesné plody sa jemne prelínajú so slivkou a bergamotom. Celosia mieša svoju kvetinovú vôňu s chutnou vôňou frangipani a silnou vôňou bieleho jazmínu. Pačuli, hladivé tóny kašmírového dreva a nádherný nádych praženého orecha tvoria dlhotrvajúci základ, ktorý vás bude sprevádzať ešte dlho po nanesení tohto okúzľujúceho parfumu. Zahaľte sa do krásnej a neprehliadnuteľnej vône!
Zloženie:
Hlava: bergamot, lesné plody, slivkaSrdce: Celosia, frangipani, jazmínZáklad: pačuli, kašmírové drevo, pražený orech
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Jazmín
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH507d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607348816552

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19