Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JOOP! Homme EdT 125 ml

4,8 121 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

JOOP! Homme EdT 125 ml

JOOP! Homme EdT

Pánska toaletná voda JOOP! Homme EdT vás zaujme esenciou mužskej charizmy, nenechá žiadnu ženu chladnú. JOOP! Homme EdT je výrazná a nevšedná. Na večierku ju spoznáte medzi všetkými ostatnými.

Základné informácie

Typ vône:

Orientálna

Určenie:

Pánske

Vonné zložky:

Bergamot, Citrón, Jazmín, Mandarínka, Pačuli, Pomaranč, Škorica, Vanilka

Zloženie pánskej toaletnej vody JOOP! Homme EdT

Parfémy

hlava

kvet pomarančovníka, bergamot, citrón z oblasti Amalfi, mandarínka

Parfémy

srdce

jazmín, konvalinka, škorica, otočník, kardamóm

Parfémy

telo

santalové drevo, pačuli, tonka fazuľa, vanilka

Vlastnosti pánskej toaletnej vody JOOP! Homme EdT

Pánska toaletná voda JOOP! Homme EdT oslavuje všetky aspekty celého muža s trvalým klasickým nádychom. S EdT JOOP! Homme EdT sa stanete nezávislým jedincom, vysoko kreatívnym a expresívnym. Pod vyrovnaným povrchom tleje mohutný oheň. Pánska toaletná voda JOOP! Homme EdT je vôňa kontrastov.

JOOP! Homme EdT

Toaletná voda JOOP! Homme EdT je ideálna pre mužov.

Je svieža, korenistá, hrejivá a sexy.

Vyznačuje sa orientálnou vôňou.

JOOP! Homme EdT je vhodná na chladnejšie dni a večery.

Obľúbili si ju vyzrelí muži pevne ukotvení vo svojich názoroch.

Balenie s objemom 125 ml.

Popis vône JOOP! Homme EdT

Pánska toaletná voda JOOP! Homme EdT vás preberie úvodným citrusovým výbuchom sviežosti, ktorý kontrastuje s hrejivými akordmi škorice a kardamómu. Srdcom Eau de Toilette JOOP! Homme EdT prestupuje hodvábny jazmín, konvalinka a heliotrop. Nakoniec vás dostane výrazne mužný drevitý základ s vanilkovými tónmi, pačuli, tonka fazule a santalovým drevom. Vaša fyzická príťažlivosť začne pôsobiť silne orientálnou vôňou.

Na aké príležitosti je EdT JOOP! vhodné

Pánska toaletná voda JOOP! Homme EdT sa dá charakterizovať ako výrazná a nevšedná. Je to vôňa korenistá, hrejivá a sexy. Ocenia ju najmä vyzretí muži pevne ukotvení vo svojich názoroch. Toaletná voda JOOP! Homme EdT borí hranice obyčajnosti, pretože je plná fascinujúcej originality. Ak siahnete po tejto vôni, nie je cesty späť. Vyvolá vo vás odvahu, smelosť, jedinečnosť a neústupnosť vo vašich názoroch. Eau de Toilette JOOP! Homme EdT je vhodná na chladnejšie dni a večery.

Značka JOOP! je synonymum nemeckého luxusného domu, ktorý sa špecializuje na súčasné odevy a kozmetiku. Svoju tradíciu začala značka JOOP! už v roku 1986. V súčasnej dobe JOOP! ponúka pánske a dámske oblečenie, topánky, doplnky, spodnú bielizeň, šperky, hodinky, vône aj domáce kolekcie. V dnešnej dobe je JOOP! legendárnou značkou, ktorá patrí medzi top špičku pomyselnej pyramídy módneho priemyslu. Má svoj nezameniteľný štýl kombinujúci športovú ležérnosť a nadčasovú eleganciu. V neposlednom rade sa JOOP! zameriava tiež na froté uteráky, osušky, župany, kúpeľňové koberčeky, posteľné obliečky, prestieradlá a deky. JOOP! sa rovná luxusu, kvalite, jedinečnosti a komfortu.

Kategórie JOOP!

Epilácia a holenie JOOP!

Epilácia a holenie

Vůně a parfémy JOOP!

Parfumy

Kosmetika pro muže JOOP!

Pre mužov

Péče o telo JOOP!

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Bergamot, Jazmín, Pomaranč, Škorica, Vanilka
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPFB542
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3414206000608

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08