Obnoviť stránku

JK BOX SP-300/A25/N

4,9 42 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

JK BOX SP-300/A25/N

Táto luxusná šperkovnica s kvalitným dizajnom bezpečne ochráni všetky vaše cennosti! Je potiahnutá umelou haďou kožou a elegantná čierna farba jej dodáva mimoriadne luxusný vzhľad.

Šperkovnica sa skladá z troch poschodí a preto poskytuje dostatok priestoru na vaše šperky a všetko príslušenstvo. V každom oddelení je dostatok miesta na všetky prstene, náušnice, náramky, náhrdelníky, alebo brošne. Vnútro šperkovnice je vystlané jemnou zamatovou látkou. Celkový dizajn, kombinovaný so strieborným uzáverom, dodáva šperkovnici nádherný vzhľad.

Praktický držiak, vyrobený tiež z umelej hadej kože, zaručí maximálne pohodlie pri manipulácii so šperkovnicou a môžete si tak pohodlne vziať so sebou na cesty všetko potrebné.

Potešte všetky ženy a mladé dámy, ktoré si potrebujú usporiadať svoje cennosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Imitácia hadej kože
  • Praktická
  • Priestranná
  • Elegantné vyhotovenie čiernej farby
 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP4660
Produktové číslo:  8595594905296
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03