Obnoviť stránku

JK BOX SP-252 / A25 / N

Príslušenstvo k tovaru

JK BOX SP-252 / A25 / N

Táto luxusná šperkovnica s kvalitným dizajnom bezpečne udržuje všetky vaše cennosti! Je obložená umelou hadicou a elegantná čierna farba dodáva svojmu vzhľadu mimoriadny luxus.

Klenotnica sa skladá z troch poschodí a preto poskytuje dostatok priestoru pre vaše šperky a všetko príslušenstvo. V každom oddelení je dostatok miesta pre všetky krúžky, náušnice, náramky, náhrdelníky alebo brošne. Vnútri šperkov je zdobená jemnou sametovou handričkou . Celkový dizajn, kombinovaný so strieborným uzáverom, dodáva šperku šperku.

Praktický držiak , vyrobený tiež z umelého hadí kože , zaisťuje maximálne pohodlie pri manipulácii s klenotnicovou krabičkou a môžete ľahko vziať so sebou všetky svoje cesty.

Potešte všetkých žien a mladých dám, ktoré potrebujú zorganizovať svoje cennosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Imitácia hadej kože
  • praktický
  • priestranný
  • Elegantná čierna povrchová úprava

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP4654
Produktové číslo:  8595594905357
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18