Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jean P. Gaultier Scandal EDP 80 ml + BLO 75 ml

5 3 hodnotení

Jean P. Gaultier Scandal EDP 80 ml + BLO 75 ml

Elegantná darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Scandal pre ženy obsahuje parfumovanú vodu v netradičnom flakóniku a telové mlieko kvetinovo-ovocnej vône, vychádzajúcej zo šťavnatých citrusov, kvetov gardénie, sladkého medu a zemitej pačuli, ktorú sprevádzajú drevité podtóny. Moderná a zvodná zmes ingrediencií stelesňuje ženu, ktorá si dokáže naplno užiť čaro noci. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou JEAN P. GAULTIER, ukrytou v ružovom, zamatovo hebkom puzdre!

Darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Scandal a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Scandal určená pre ženy
  • Obsahuje parfumovanú vodu EDP a telové mlieko
  • Sladká, kvetinovo-ovocná vôňa stelesňujúca ženskú nespútanosť
  • Parfumovaná voda v elegantnom flakóne s netradičným uzáverom
  • Vrátane starajúceho sa telového krému rovnakej vône ako EDP

Parfumovaná voda JEAN P. GAULTIER Scandal EDP (80 ml)

Moderná, intenzívna a napriek tomu elegantná. To je nová toaletná voda pre ženy JEAN P. GAULTIER Scandal s cyprusovo kvetinovou vôňou, ktorej v úvode dominujú citrusové tóny prelínajúce sa s opojnou, sladkou arómou gardénie a lahodného medu unášajúce broskyňové akordy. Spoločne s pačuli splývajú v jedinečný voňavý prežitok doplnený sviežimi drevitými podtónmi. Parfumovaná voda Scandal stelesňuje ženu, ktorá cez deň vyžaruje serióznosť, zatiaľ čo v noci sa mení v človeka uvoľneného a nespútaného, oddávajúceho sa kúzlu okamihu. JEAN P. GAULTIER Scandal vás zaujme už na prvý pohľad. Dizajnu flakóna z priehľadného skla dominuje netradičný uzáver, ktorý má podobu dámskych nôh a symbolizuje tak niečo pikantného, sexy, zábavného a škandalózneho.

Čuchové tóny:
Hlava: červený pomaranč, mandarínka
Srdce: med, gardénia, jazmín, pomarančový kvet, broskyňa
Základ: pačuli, karamel, včelí vosk, sladké drievko

Zloženie:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Coumarin, Etylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Geraniol Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

Telové mlieko JEAN P. GAULTIER Scandal (75 ml)

Doprajte si kombináciu vášho obľúbeného parfumu s obohacujúcim telovým mliekom JEAN P. GAULTIER pre ešte intenzívnejší zážitok! Telové mlieko sa s ľahkosťou stará o pokožku žien, ktorú zahalí zvodnými tónmi citrusov, sladkých kvetov a lahodného medu obohateného o pikantné drevité esencie spájajúce sa v modernú, elegantnú a sexy vôňu Scandal, ktorá vás bude sprevádzať po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Zloženie:
Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100, Stearate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Sorbitan, Stearate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol Cyclohexasiloxane, Benzyl Salicylate, Carbomer, Propylene Glycol, Limonene, Disodium EDTA, Acrylamide/Sodium Acrylate Copolymer, Sodium Hydroxide, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Coumarin, Linalool, Trideceth-6 Alpha-Isomethyl Ionone, Citral


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 155 ml
Kód:  KPPF913
Produktové číslo:  8435415007634

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01