Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jean P. Gaultier Classique EDT 100 ml + BLO 75 ml

5 1 hodnotení

Jean P. Gaultier Classique EDT 100 ml + BLO 75 ml

Nežná darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Classique pre ženy obsahuje toaletnú vodu v netradičnom flakóniku a telové mlieko kvetinovo-orientálnej vône,   vychádzajúcej zo šťavnatého ovocia, kvetov kosatca, sladkého ylang-ylang a orchidey, ktoré v samom závere sprevádza sladká vanilka obohatená korenenými a drevitými podtónmi. Intenzívne, zvodná zmes ingrediencií stelesňuje ženu, ktorá je svojská, sebavedomá a zvodná za každých okolností. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou JEAN P. GAULTIER!

Darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Classique a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava JEAN P. GAULTIER Classique určená pre ženy
  • Obsahuje toaletnú vodu EDT a telové mlieko
  • Kvetinová, orientálna vôňa stelesňujúca zvodnú a sexy ženu
  • Toaletná voda v dizajnovom flakóne dokonalej ženskej siluety
  • Vrátane starajúceho sa telového krému rovnakej vône ako EDT

Toaletná voda JEAN P. GAULTIER Classique EDT (100 ml)

Dámska toaletná voda JEAN P. GAULTIER Classique predstavuje intenzívnu, vyzývavú, napriek tomu romantickú vôňu, ktorá harmonicky prepája nežnú arómu kvetín a šťavnatého ovocia za sprievodu korenených esencií. Hravý mix ingrediencií sa ukrýva v dizajnovom flakóne, ktorý pripomína dokonalú siluetu ženského tela. Stelesňuje sebavedomú, elegantnú a pôvabnú ženu. Toaletná voda Classique sa pýši starostlivo vybranými vonnými ingredienciami, ktorým v úvode dominuje vzrušujúca kombinácia kvetov pomarančovníka, šťavnatej hrušky a mandarínky, s nežnými tónmi ruže a aromatického anízu. Kvetinovému srdcu vône dominujú ľahko drevité tóny irisu, sladký ylang-ylang a podmanivá orchidea, ktoré sprevádza ovocný prvok v podobe slivky a nádych štipľavej arómy čerstvého zázvoru, prebúdzajúci vaše zmysly. Nezameniteľnú vôňu JEAN P.GAULTIER Classique uzatvára veľmi príjemné spojenie sladko zvodnej vanilky s aromatickými škoricovými esenciami a orientálnou, hrejivou vôňou santalového dreva, podporenou zmyselnými akordmi pižma. Buďte neodolateľne zvodná vo dne aj v noci s trúfalou vôňou Classique! 

Čuchové tóny:
Hlava: kvet pomarančovníka, mandarínka, hruška, aníz, ruža, bergamot
Srdce: iris, zázvor, slivka, orchidea, ylang-ylang, tuberóza
Základ: vanilka, ambra, pižmo, škorica, santalové drevo

Zloženie:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzophenone-3, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Coumarin, BHT, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral Farnesol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Isoeugenol , Eugenol, Benzyl cinnamate, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Ext. Violet 2)

Telové mlieko JEAN P. GAULTIER Classique (75 ml)

Doprajte si kombináciu vášho obľúbeného parfumu s vyživujúcim telovým mliekom JEAN P. GAULTIER pre ešte intenzívnejší zážitok! Telové mlieko sa s ľahkosťou stará o pokožku žien, ktorú zahalí zvodnými tónmi ovocia, sladkých kvetov a lahodnej vanilky obohatenej o korenené a drevité esencie spájajúce sa v neodolateľnú, zvodnú a harmonickú vôňu Classique, ktorá vás bude sprevádzať po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 170 ml
Kód:  KPPF914
Produktové číslo:  8435415000604

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07