Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HUGO BOSS Boss Bottled Unlimited EdT 100 ml

4,7 47 hodnotení
Variant
Objem
100 ml 200 ml
Garancia najlepšej ceny
50,90 €

HUGO BOSS Boss Bottled Unlimited EdT 100 ml

Toaletná voda Hugo Boss No.6 Unlimited je nádherná energizujúca vôňa, ktorá predstavuje súčasného moderného muža. Minimalistické zloženie tejto originálnej vône obsahuje chladivé osviežujúce tóny zelenej mäty pretkané drevitou vôňou vzácnych driev. Tento parfum bol uvedený na trh v roku 2014 a okamžite si našiel svojich priaznivcov. Krásny flakón v jemnom bielom prevedení pôsobí moderným dojmom a sľubuje osvieženie v podobe skvelej pánskej vône.

Táto vôňa je vhodná pre odvážnych mužov, ktorí nemajú zábrany a radi zažívajú niečo jedinečné. Príjemná vôňa vás okamžite dokonale osvieži a pozitívne vás naladí do ďalšieho dňa. Je vhodná na denné nosenie, rovnako ako do spoločnosti. Zahaľte sa do vône, ktorá vám dodá energiu a veľa krásnych obdivovateliek!
Zloženie:
Hlava: mätaSrdce: labdanumZáklad: vzácne drevo
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Fialka, Mäta, Mošus (pižmo), Ruža, Santalové drevo, Škorica
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH463b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  737052766775
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04