Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Helmer LK 703 modré

2,0 4 hodnotení

Helmer LK 703 modré

Detské hodinky Helmer LK 703 s dotykovým displejom v sebe spájajú niekoľko praktických a pre rodičov nenahraditeľných funkcií – okrem merania času umožňujú lokalizovať pohyb detí a zároveň v prípade potreby fungujú ako telefón. Prístroj využíva signál GSM/GPRS sietí a GPS satelitov, vďaka čomu umožňuje sledovanie a lokalizáciu vašich detí s určením presnej polohy pomocou GPS. HodinkyHelmer LK 703 následne odosielajú presné súradnice do vami nastavenej mobilnej aplikácie. Presnosť lokalizácie hodiniek je do 5 metrov.

Funkcia fotoprint vám na mape vykreslí trasu pohybu hodiniek vo vybranom časovom úseku. Veľmi praktická je aj funkcia Geofence – nastavíte priestor, v ktorom sa hodinky môžu pohybovať a ak sa hodinky dostanú mimo neho, automaticky odošlú správu. Hodinky Helmer LK 703 disponujú senzorom na zadnej strane, ktorý vám odošle varovnú správu v prípade, ak sa hodinky dajú z ruky dole.

Praktické funkcie hodiniek Helmer LK 703

  • Lokalizácia hodiniek Helmer LK 703 s presnosťou 5 m
  • Mapa trasy hodiniek
  • Aplikácia pre Android aj iOS
  • Varovanie zloženia hodiniek
  • Nastavenie priestoru na pohyb
  • Vzdialené odpočúvanie
  • SOS volanie z hodiniek
  • Volanie na hodinky
  • Telefónny zoznam v hodinkách
  • Intercom – nahranie hlasovej správy
  • GSM frekvencie: 850/900/1800/1900

Jednoduché ovládanie

Hodinky v sebe majú SIM kartu, ktorá je zasunutá pod vodoodolným krytom. Na ich plnú funkčnosť je odporúčané použiť SIM kartu s dátovou tarifou. Maximálna spotreba dát je stanovená na 30 MB za mesiac. Hodinky Helmer LK 703 je možné ovládať na diaľku pomocou už spomínanej mobilnej aplikácie, ktorá je dostupná vo verzii pre Android aj iOS. Taktiež je možné využiť príkazy cez SMS. Dobíjanie je pomocou USB kábla. Batéria vydrží v pohotovostnom režime až 100 hodín prevádzky.

Telefonovanie s hodinkami Helmer LK 703

Na hodinkáchHelmer LK 703môžetenastaviť dve telefónne čísla, na ktoré sa pomocou hodiniek dá rýchlo dovolať.Navyše hodinky dokážu prijať hovor až z 10 prednastavených telefónnych čísel a ponúkajú aj možnosť vzdialeného odpočúvania zvukov v ich okolí. Hodinky Helmer LK 703 umožňujú tiež nahranie hlasovej správy v dĺžke 15 sekúnd alebo prijímanie SMS. Vďaka hodinkám Helmer budete mať dokonalý prehľad o pohybe vašich detí a ušetríte si tak obavy v dnešnej nie celkom bezpečnej dobe.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Detské

Ciferník a displej

Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Silikón

Funkcie

Senzory GPS

Vodotesnosť a odolnosť

Stupeň krytia IP54

Štýl a dizajn

Štýl Športové

Všeobecné

Určenie Unisex

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Typ displeja LCD
Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Modrá
Hmotnosť 39 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia GPS

Notifikácie a volania

Telefonovanie S vloženou SIM kartou

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina
Jazyk rozhrania Angličtina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 100 h (4,17 d)
Bežná výdrž batérie 48 h (2 d)
Kód:  HLM015g1
Produktové číslo:  8595568486325
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18