Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GUESS Girl EdT 100 ml

4,7 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

GUESS Girl EdT 100 ml

Toaletná voda Guess Girl je inšpirovaná najzvodnejšou ženou súčasnej módnej scény. Dievča GUESS je neprehliadnuteľné, zmyselné a jednoducho neodolateľné. Táto svieža ovocno-kvetinová vôňa je všetko, čo potrebujete na to, aby sa za vami každý otočil – muž aj žena.
Sexappeal, dobrodružná povaha, mladosť – to všetko je ukryté v tomto nádhernom flakóne v ružovom dizajne. Tvárou tejto vône je Amber Heard, ktorá je ideálnou adeptkou na reprezentáciu vône ako je táto. Je rovnako očarujúca, zmyselná a výrazná svojím jemným spôsobom ako táto vôňa.
Vôňa pre ženy je inšpirovaná romantickým zvádzaním so všetkou koketnosťou a sexappealom, ktorým okúzlovali svet Brigitte Bardot a Marilyn Monroe. Fascinujúce spojenie exotiky a zvodnosti s tónmi mimózy, tropickej orchidey a kalifornského západu slnka, to všetko nájdete v dámskej vôni Guess Girl.
Vôňa sa otvára sladkým prísľubom malinového nektáru, sviežeho melónu a fascinujúceho bergamotu. Zmes brazílskej tropickej orchidey, opojného kvetu agátu a omamnej ľalie vás dokonale okúzli. Na konci vás čaká zmyselná vanilka a hrejivé santalové drevo, ktoré je výborným základom pre všetky uvedené tóny dámskej voňavky.
Buďte temperamentná a odvážna, zároveň nežná a ženská s touto neodolateľnou vôňou!
Zloženie:
Hlava: malinový nektár, melón, bergamot
Srdce: tropická orchidea, agátový kvet, ľalia
Základ: austrálske santalové drevo, madagaskarská vanilka
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Ľalia, Malina, Melón, Orchidea, Vanilka
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFG721a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607346254738
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14