Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Code Profumo EdP 30 ml

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIORGIO ARMANI Code Profumo EdP 30 ml

Pánska parfumovaná voda Giorgio Armani Code Profumo s objemom 30 ml si vás získa svojou zmyselnou mužnou vôňou s hrejivými tónmi korenia. Podmanivá vôňa parfumu čerpá inšpiráciu v elegantnom smokingu Giorgio Armani. Je ideálna pre sebavedomých mužov s vycibreným vkusom chystajúcich sa na vzrušujúce večerné stretnutie so ženou svojich snov. Rafinovaná vôňa navodí zvodnú a očarujúcu atmosféru, ktorej žiadna žena neodolá.
Počiatočný nádych šťavnatej mandarínky a zeleného jablka nádherne podčiarkuje orientálny kardamóm. Svieže tóny sa dokonale snúbia s prenikavou vôňou levandule, pomarančových kvetov v kombinácii s aromatickým muškátovým orieškom. Dráždivú esenciu završuje prirodzená vôňa kože v kontraste s ambrou a pikantnou fazuľou tonka. Vysokosofistikovaná vôňa sa na vašej nahej koži dokonale rozvinie a dodá vám šarm a príťažlivosť. Vstúpte do sveta elegancie a luxusu, kde zmyselnosť a zvodnosť je umením.
Zloženie vône:
Hlava: kardamóm, zelené jablko, mandarínka
Srdce: levanduľa, muškátový oriešok, pomarančové kvety
Základ: koža, ambra, tonka
Určené:
Pre mužov

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Koža, Levanduľa, Pomaranč
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPPF201
Produktové číslo:  3614270581649
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03