Obnoviť stránku

GINO MILANO MWF16-037A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF16-037A

Luxusná darčeková súprava GINO MILANO v podobe hodiniek a náramku pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti. GINO MILANO MWF16-037A v čiernom a striebornom vyhotovení obsahuje analógové hodinky s minerálnym sklíčkom, sekundovou ručičkou a priemerom ciferníka 42 mm. Poháňa ich batériový strojček quartz a sú vo vyhotovení Water Resistant. Náramok je potom z bižutérneho kovu s priemerom 7 cm. Súprava je určená pre každodenné nosenie dievčatám a ženám bez rozdielu veku. Komplet pôsobí veľmi jemným a elegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Zaobstarajte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy GINO MILANO MWF16-037A

  • Luxusné dámske hodinky s dizajnovým náramkom
  • Darčeková súprava v čiernej a striebornej variácii
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom a sekundovou ručičkou
  • Priemer ciferníka 42 mm
  • Náramok z bižutérneho kovu s priemerom 7 cm
  • GINO MILANO MWF16-037A je ideálnym darčekom pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie

Kvalitná výroba a precízne spracovanie

Táto súprava obsahuje dámske hodinky, ktoré perfektne dopĺňa náramok. Hodinky i náramok sú farebne zladené a vďaka tomu upútajú mnoho pozornosti. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky. Hodinky sú z bižutérneho kovu a majú oceľové viečko. Zdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru vám dodajú jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn iste ocení každá žena.

Perfektný darček

Hodinky i náramok sú uložené v darčekovej škatuľke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto súprava je určená ako prekrásny darček nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k meninám, k promócii, k Vianociam alebo len z lásky. Nezabúdajte na nežné pohlavie a darujte mu krásny darček, ktorý ženám pripomenie, že ich máte radi.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 42 mm
Farba ciferníka Biela
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Ostatné kovy

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant

Štýl a dizajn

Štýl Elegantné/spoločenské
Kód:  KHO12759
Produktové číslo:  3383430213811

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02