Obnoviť stránku

GARNI 185 Arcus

4,3 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,90 €

GARNI 185 Arcus

Na meranie času, vonkajšej a vnútornej teploty a relatívnej vlhkosti je tu digitálny budík Garni 185 od firmy Arcus, s bezdrôtovým snímačom Garni 110H. Obdĺžnikový tvar budíka rámuje farebný inverzný VA displej s ultra čiernym pozadím s možnosťou nastavenia zobrazenia z až 256 farieb. Displej je dobre čitateľný z rôznych uhlov vďaka vysokému kontrastu a ostrosti zobrazovaných údajov a ponúka dva stupne jasu s možnosťou vypnutia, alebo krátkodobého zapnutia na 5 sekúnd. Alarm s funkciou opakovaného budenia Snooze má možnosť voľby zvukového signálu. Displej zobrazuje aktuálny čas, dátum, vnútornú a vonkajšiu teplotu a relatívnu vlhkosť. Je napájaný sieťovým adaptérom. Budík je doplnený strieborným podstavcom.

Kľúčové vlastnosti digitálneho budíka Garni 185 Arcus

  • Digitálny budík Garni 185 s bezdrôtovým snímačom Garni 110H od firmy Arcus
  • Farebný inverzný VA displej s ultra čiernym pozadím
  • Možnosť nastavenia zobrazenia z až 256 farieb
  • Dobre čitateľný displej s vysokým kontrastom a ostrosťou zobrazenia
  • Alarm s funkciou Snooze so zvukovým signálom po 5 minútach
  • Zobrazuje aktuálny čas, dátum, vnútornú a vonkajšiu teplotu a relatívnu vlhkosť
  • Napájanie budíka pomocou sieťového adaptéra
  • Budík čiernej farby dopĺňa strieborný podstavec, bezdrôtový snímač bielej farby

Množstvo funkcií a zobrazovaných ikon budíka Garni 185

Farbu displeja je možné nastaviť pomocou ovládacieho kolieska, alebo zvoliť režim ich automatického plynulého striedania. Je tu aj rýchla voľba pre 8 farieb. Nastavenie farby je možné zvoliť v závislosti od vonkajšej teploty pre každý zobrazený kanál zvlášť, v rozsahu až 17 farebných kombinácií. Čas je riadený signálom DCF-77 s možnosťou manuálneho nastavenia a je indikovaný ikonou na displeji. Čas je možné zobraziť v 12 alebo 24-hodinovom formáte. Časová zóna je nastaviteľná s posunom o 23 hodín vpred, alebo vzad. Na meranie teploty je možné použiť až 8 bezdrôtových snímačov Garni 110 H (jeden je súčasťou balenia). Na zobrazenie teploty na displeji je možné zvoliť formát °C alebo °F. Bezdrôtový prenos hodnôt vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti prebieha na frekvencii 433 MHz. Rozsah meranej vnútornej teploty sa pohybuje od -5 °C do +50 °C ±1 °C, relatívna vlhkosť potom od 1 % do 99 % ±5 %. V pamäti je možné vyhľadať maximálne a minimálne namerané hodnoty vnútornej teploty. Praktická je aj indikácia možnosti námrazy ak bude nameraná teplota medzi -2 °C a + 3 °C (platí pre každý zobrazený kanál zvlášť). Na displeji v prípade slabých batérií bezdrôtového snímača, alebo záložnej batérie hlavnej jednotky začne blikať ikona.

Bezdrôtový snímač Garni 110H

Bezdrôtový snímač zabezpečuje meranie teploty s dosahom signálu až 30 metrov v otvorenom priestore. Je vybavený vodoodolným krytom na ochranu vo vonkajšom prostredí a je ho možné postaviť, alebo zavesiť na požadované miesto. LED dióda na prednej strane indikuje priebeh vysielania signálu. Je napájaný 2 ks batérií 1,5 V typ AA (nie sú súčasťou balenia). Rozsah meranej vonkajšej teploty sa pohybuje od -40 °C do +60 °C ±1 °C.

Veľkosť číslic na displeji budíka:
Čas – 34 mm
Dátum a skratka názvu dňa – 15 mm
Teplota – 14 mm
Relatívna vlhkosť – 9 mm
Obsah balenia:
1× hlavná jednotka GARNI 185
1× bezdrôtový snímač GARNI 110H
1× sieťový adaptér 100 – 240 V, 50/60 Hz, 0,5 A/5 V, 500 mA
1× záložná batéria typ CR2032
český, slovenský, anglický, nemecký a poľský návod
Rozmery:
230 × 87,5 × 49 mm (hlavná jednotka)
189 × 40 mm (displej hlavnej jednotky)
61 × 112 × 36 mm (bezdrôtový snímač)

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Typ

Typ Stolné

Funkcie

Funkcie Budenie zvukovým signálom, Deň v týždni, Opakované budenie – Snooze, Rádiom riadené, Teplomer, Meranie relatívnej vlhkosti

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny

Napájanie

Napájanie Zo siete

Umiestnenie

Umiestnenie Obývacia izba

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23 cm
Výška 8,75 cm
Hĺbka 4,9 cm
Hmotnosť 302 g
Kód:  DH839n5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GARNI 185 Arcus

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09