Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 23251-48

Príslušenstvo k tovaru

FRIEDRICH LEDERWAREN 23251-48

Štýlová a originálna šperkovnica zaujme na prvý pohľad svojim dizajnom. Tvar obdĺžnika s rezanými rohmi je veľmi moderný, ale je v súlade s klasickým konceptom. Klenotnica je vyrobená zo syntetickej kože ružovej. Aligátorový vzor na povrchu je mierne plastický. Môže byť uzamknutý kovovou sponou. Po otvorení a odhalení prednej časti bude odhalené veľké množstvo okuliarov pre vaše šperky.

Kľúčové vlastnosti

  • Originálny dizajn
  • Krásny dizajn farieb
  • Veľa klenotníckych priestorov
  • Má uzamykateľnú sponu
  • Z vnútra je praktické zrkadlo

Luxusný materiál a veľa priestoru

Na vnútornej strane veka nájdete predĺžené zrkadlo. Hneď pod ním je pásik látky, ktorý tvorí prehnuté vrecko. Prvé poschodie šperkovnice ponúka bohaté krúžkové vankúše a niekoľko menších oddelení. Ďalšie dve poschodia tvoria klasické zásuvky. Vnútri je pokrytá béžovou velryšinou , ktorá bude vašim šperkom vždy ako bavlna. Budete mať perfektný prehľad o nich a budete vedieť, že budú najviac chránení.

Rozmery:
20,5 × 15 × 11,5 cm

farba:
Ružová / béžová

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP6155
Produktové číslo:  4010878179193

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08