Obnoviť stránku

Fitbit Blaze Large Black Gunmetal

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Blaze Large Black Gunmetal

Inteligentné hodinky Fitbit Blaze vás zaujmú skvělým designem, jednoduchým systémom a veľmi slušnou výdržou baterky. Fitbit Blaze by zaručene nemali chýbať žiadnemu športovci vo výbave. Môžete s nimi ísť behať, jazdiť na bicykli, korčuľovať alebo pokojne ísť na turistiku do hôr. Sú zamerané na športy všetkých príchutí. Radosť vám však budú robiť aj v každodennom užívaní.


Veľa užitočných funkcií

Hodinky Fitbit Blaze kontinuálne sledujú srdcový tep, merajú kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, aktívne minúty a tepovú frekvenciu. Hodinky majú veľa senzorov, ktoré v spolupráci s GPS v telefóne a rokmi ladeným softvérom automaticky určí druh športovej aktivity a automaticky ju zaznamená do systému. Samozrejmosťou je ukazovateľ aktuálneho času, budíka, zobrazenie SMS, kalendára, prehrávanie hudby alebo ID volajúceho.

Veľa užitočných funkcií. Funkce GPS, srdeční tep a hromada dalších senzorů.

Vysoká výdrž baterie bez nabíjení

Výdrž na nezaplatenie

Veľkou výhodou hodiniek Fitbit Blaze je ich výdrž. Vydržia až 5 dní bez nabíjania. Vnútri hodiniek sa nachádza trojosový a výškomer. Vďaka nim spočíta, koľko cez deň prejdete krokov, koľko vyjdete schodov, a ako dobre v noci spíte. Nechýba ani vibračný motorček pre tiché budenie alebo upozornenia z mobilu.


Do posilňovne aj k obleku

Fitbit Blaze nie sú len hodinky, ktoré si vezmete na cvičenie, ale ktoré nosíte celý deň aj celú noc. Funkcia On-Screen workouts s FitStar ponúka cvičebne sekvencie priamo na displeji hodiniek. Pomáhajú vám tak nielen, čo sa fyzických aktivít týka, ale pomáhajú vám napríklad analyzovať spánok. Nevadí im pot a ani slabší dážď.

On-Screen Workouts s FitStar

Rámeček a spona jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli

Sú pružné, ohybné a padnú každému na ruku

Náramok je vyrobený z pružného, odolného elastoméru podobnému tomu, ktorý sa používa u mnohých športových hodiniek. Rámček a spona sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.


Kľúčové vlastnosti

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS, Windows Phone

Displej

Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Lyžovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 144 h (6 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  FTB002e6d4g4
Produktové číslo:  FB502GMBKL-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14