Obnoviť stránku

FESTINA 16869/4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 16869/4

Hodinky od úspešnej švajčiarskej značky Festina vynikajú prvotriednou kvalitou, atraktívnym dizajnom a množstvom funkcií, ktoré ponúkajú. Dámske strieborné spoločenské hodinky Festina 16869/4 disponujú analógovým zobrazením času a 24-hodinovým ciferníkom. Zobrazujú aktuálny dátum pomocou čísla a deň v týždni anglickou skratkou aktuálneho dňa. Ich vodoodolnosť je 5 ATM, čo znamená, že sa s nimi môžete bez obáv sprchovať alebo sa potápať do hĺbky pol metra. Na hodinkách vás upúta guľatý modrý ciferník s tromi funkčnými ciferníčkami a striebornými ručičkami a indexmi.
Ciferník je proti oderu chránený minerálnym sklíčkom, ktoré je vďaka svojej odolnosti a tvrdosti najčastejšie používaným typom hodinkového skla. Ku striebornému puzdru, do ktorého je zasadený ciferník, krásne ladí remienok z antikorovej ocele. Hodinkový strojček Quartz je poháňaný batériami. Vďaka svojej univerzálnej striebornej farbe sa hodinky hodia ku každému oblečeniu, sú vhodné ako pre pracovné rokovania, ako aj pre spoločenské akcie. Tieto luxusné hodinky sú dokonalou kombináciou nádherného vzhľadu a špičkového vyhotovenia.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 29 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Oceľ
Kód:  KHO7595
Produktové číslo:  8590588180192
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07