Obnoviť stránku

ELIZABETH ARDEN 5th Avenue NYC Limited Edition EdP 125 ml

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

ELIZABETH ARDEN 5th Avenue NYC Limited Edition EdP 125 ml

Parfumová voda Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Limited Edition je určená pre moderné, sebavedomé a dynamické ženy. Parfum 5th Avenue NYC vás vezme na prechádzku po rušnom New Yorku. Kontrastom rušnej ulice je svieža ľahká vôňa ovocia preložená tónmi kvetín, ktorá vás bude ešte dlho po nanesení verne sprevádzať. Zmyselná vanilka, ambra a santalové drevo tvorí dlhotrvajúci základ vône. Parfum 5th Avenue NYC odráža energiu a modernú architektúru New Yorku. Zahaľte sa do elegantnej vône, ktorá rozjasní vaše všedné dni!
Zloženie:
Hlava: jablko, bergamot, broskyňaSrdce: jazmín, pivonka, čierne ríbezle, kvety slivkyZáklad: pačuli, santalové drevo, vanilka, ambra, fazuľa tonka
Objem:
125 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPFH561
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0085805156602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11