Obnoviť stránku

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Set

Exkluzívna darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue obsahuje toaletnú vodu EDT, telové mlieko a malý flakónik s EDT rovnakej, kvetinovo-ovocnej vône. Zahalí ženské telo príjemnou sviežosťou spájajúcou sa s ovocnými tónmi a nežnou vôňou kvetov, ktoré v závere sprevádzajú drevité a veľmi prirodzené esencie. Zmyselná kompozícia ingrediencií umožnila vznik osviežujúcej vône na letné dni, ukrytej v nadčasovom flakóne evokujúcom kúzlo talianskeho stredomoria. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou súpravou DOLCE & GABBANA!

Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava parfumov DOLCE & GABBANA Light Blue určená pre ženy
  • Obsahuje toaletnú vodu EDT, telové mlieko a toaletnú vodu EDT mini
  • Kvetinovo-ovocná vôňa prebúdzajúca kúzlo stredomoria počas talianskeho leta
  • Toaletná voda v nadčasovom flakóne s rozprašovačom
  • Vrátane ošetrujúceho telového mlieka rovnakej vône ako EDT

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EDT (100 ml)

Exkluzívna toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue symbolizuje romantické stretnutie ženy a muža za vône sviežich letných dní v talianskom meste Faraglioni na ostrove Capri. Celá esencia slnečného dňa je uzavretá v tejto živej, kvetinovo-ovocnej vôni. Toaletná voda sa otvára osviežujúcimi tónmi sicílskeho cédru, ktorý sa spája s ostrými vibráciami zeleného jablka a nevinnými akordami zvončeka, aby zachytil kúzlo talianskeho leta. Svieži bambus sa ukrýva v srdci nádherného kvetu z energického jazmínu a jemnej bielej ruže. Zo samotného základu Light Blue sa v závere rozvonia dlhotrvajúca, sladkasto drevitá vôňa cédra a zmyselnej ambry obohatená zvodným pohladením pižma. Samotný flakón so svetlo modrým uzáverom pôsobí veľmi žensky a evokuje jasnú oblohu stredomorskej krajiny. DOLCE & GABBANA Light Blue získala niekoľko ocenení parfumov. Okrem iného bola tiež predstavená na výstave v Múzeu umenia a dizajnu v New Yorku ako jedna z najprestížnejších vôní storočia.

Čuchové tóny:
Hlava: céder, zvonček, jablko, sicílsky citrón
Srdce: jazmín, bambus, biela ruža
Základ: céder, ambra, pižmo

Zloženie:
Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, dietylamino hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate, Citral, Cinnamal, Linalool, BHT

Telové mlieko DOLCE & GABBANA Light Blue (100 ml)

Kombinujte vašu obľúbenú toaletnú vodu DOLCE & GABBANA Light Blue s ošetrujúcim telovým mliekom pre ešte intenzívnejšiu vôňu! Osviežujúce telové mlieko sa stará o pokožku žien zamatovo hebkou textúrou s harmonickým spojením ovocných tónov a nežných kvetov, ktoré sprevádza drevitá esencia a prirodzenosť pižma. Moderná, veľmi populárna, letná vôňa Light Blue zahalí pokožku dokonalou sviežosťou, ktorá vás bude sprevádzať po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue (10 ml)

Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Light Blue ponúka jedinečnú možnosť, ako mať svoju obľúbenú, kvetinovo-ovocnú vôňu stále pri sebe! Stačí siahnuť po praktickom miniflakóniku, ktorý sa bez problémov zmestí do každej kozmetickej taštičky alebo kabelky, a vy si tak môžete dopriať luxusnú dávku voňavého zážitku nech už ste kdekoľvek!


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 210 ml
Kód:  KPPF912
Produktové číslo:  3423478414358

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08