Obnoviť stránku

DAVIDOFF Horizon Extreme EdP 125 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAVIDOFF Horizon Extreme EdP 125 ml

Pánska parfumovaná voda Davidoff Horizon Extreme rozširuje pôvodnú klasickú mužnú vôňu radu Horizon a posúva ju do intenzívnejšej polohy. Vyjadruje dobrodružstvo, extrémne zážitky, slobodomyseľnosť, prepája silu originálnej vône s drevitými jantárovými tónmi. Nechajte sa uniesť počiatočnou hravosťou štipľavého zázvoru s esenciou rozmarínu. Muškátový oriešok a drevitý tón santalového dreva potom vytvárajú pikantný mužný akord v strednej časti vône. Základnými tóny sú jantár a cédrové drevo zanechávajúce dlhú voňavú stopu a charakterizujúce celkovú kompozíciu vône. Parfumovaná voda Horizon Extreme vám dodá mužnú silu a náboj vitality na celý deň! Teraz v ponuke objem 125 ml.

Zloženie vône Davidoff Horizon Extreme

  • Hlava: rozmarín, zázvor
  • Srdce: muškátový oriešok, santalové drevo
  • Základ: céder, jantár

Flakón vône Davidoff Horizon Extreme

Tak ako je neobyčajná vôňa parfumovanej vody Horizon Extreme, práve tak nie je obyčajný ani sklenený flakón, v ktorom je vôňa uschovaná. Priame línie vychádzajú zo základného produktového radu Davidoff Horizon, odlišná je však farba flakónu. Tmavší, zemitejší farebný odtieň je najintenzívnejší v spodnej časti flakónu, už v strednej časti sa sýtosť farby rozplýva a vrchnú časť už úplne ovládne jasná farba jantáru. Pre jednoduchú aplikáciu je flakón opatrený rozprašovačom. Nechajte sa inšpirovať jedinečnou vôňou parfumovanej vody Davidoff Horizon Extreme v štýlovom balení!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Céder
Krajina pôvodu Švajčiarske

Objem

Objem 125 ml
Kód:  KPPF761
Produktové číslo:  3614222482673
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01