Obnoviť stránku

DAVIDOFF Horizon EdT 75 ml

4,5 2 hodnotení
Variant
Objem
75 ml
Cenová bomba
30,90 € Ušetríte 24,10 €

DAVIDOFF Horizon EdT 75 ml

Toaletná voda pre mužov Davidoff Horizon s objemom 75 ml vás očarí svojou zmyselnou vôňou, v ktorej sa v jedinečnej kombinácii prelínajú korenené a aromatické tóny. Podmanivá vôňa navodzuje pocit voľnosti, slobody a vzrušujúcich dobrodružstiev. Evokuje divokú prírodu a nekonečnú krajinu dotýkajúcu sa neba. Je ideálna pre sebavedomých a odvážnych mužov, ktorí sa neboja ísť za svojimi snami a dosahujú svoje ciele.
Na začiatku vás očarí svieži nádych pomaranča a šťavnatého grapefruitu, ktoré nádherne doplňuje aromatický rozmarín s pikantným zázvorom. Dráždivé tóny sa jemne prelínajú s dotykom cédru a pačuli, ktoré završuje silný vetiver s originálnym akcentom kakaa. Zahaľte sa do luxusnej korenistej esencie, ktorá sa vám dokonale rozvinie na koži a dodá pocit sviežosti a vzrušenia.
Zloženie vône:
Hlava: pomaranč, rozmarín, zázvor, grapefruit
Srdce: muškátový oriešok, céder, korenie, pačuli, sezam
Základ: vetiver, kakao

Určené:
Pre mužov

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder, Čierne korenie, Pomaranč
Krajina pôvodu Švajčiarske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPPF191
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614220080574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18