Obnoviť stránku

DAVID BECKHAM The Essence EdT 75 ml

4,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAVID BECKHAM The Essence EdT 75 ml

Toaletná voda David Beckham The Essence je nádherná mužná vôňa, plná dobrodružstiev a výnimočných okamihov. Parfum je uložený do elegantného flakónu, ktorý vyžaruje čistotu a silu okamihu. Mužná drsnosť tejto originálnej vône je odrazom vášne k motorkám a rýchlej jazde. Energická vôňa so sviežim nádychom ovocia sa vyznačuje pozornosťou k detailu a čerstvými elegantnými tónmi. Vôňa je vhodná na denné nosenie, ale rovnako dobre sa bude vynímať večer v spoločnosti alebo pri zvláštnych príležitostiach. Ocenia ju najmä moderní muži, ktorí sú neustále v pohybe a vyznávajú originálne vône.

Lístky fialiek kombinujú svoju vôňu s hrejivými tónmi levandule a horkosladkými akordami grapefruitu. Svieže jablko sa mieša s tajomnými tónmi kardamónu a sladkou vôňou šťavnatého ananásu. Hladivé tóny kašmírového dreva sa prelínajú s fazuľou tonka a pačuli. Všetky tieto ingrediencie tvoria zaujímavý koktail mužnosti a zmyselnosti, z ktorého sa budú ženám podlamovať kolená. Zahaľte sa do jedinečných tónov, ktoré vás budú dlho príjemne sprevádzať!
Zloženie:
Hlava: lístky fialky, levanduľa, grapefruit
Srdce: jablko, kardamom, ananás
Základ: kašmírové drevo, fazuľa tonka, pačuli
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Fialka, Levanduľa
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFH491a
Produktové číslo:  3607342532045

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07