Obnoviť stránku

DAVID BECKHAM Classic Blue EdT 90 ml

4,6 55 hodnotení
12,90 €

DAVID BECKHAM Classic Blue EdT 90 ml

Toaletná voda David Beckham Classic Blue je inšpiratívna vôňa pre moderných mužov. Klasické ingrediencie sa miešajú s modernými prvkami a vytvárajú jedinečný kokteil vôní s harmonickým zložením. Vôňa je vhodná pre sebavedomých mužov s vycibreným vkusom. Drevitá vôňa s nádychom tropického ovocia je dobrou voľbou na deň, ale rovnako dobre obstojí aj na večierku s priateľmi alebo na romantickej večeri vo dvojici.

Šťavnaté ovocné tóny vytvárajú osviežujúcu esenciu, ktorá vám dodá novú energiu a povzbudí nielen telo, ale aj myseľ. Horkastá vôňa grapefruitu sa prelína so sviežimi tónmi ananásu. Lístky fialiek vytvárajú jemnú vôňu, ktorá sa mieša so šalviou, jablkom a pelargóniou. Hrejivé kašmírové drevo spolu s pačuli a dubovým machom vytvárajú výraznejšie tóny a dodávajú vôni elegantný nádych. S vôňou David Beckham Classic Blue sa budete cítiť prirodzene, sebaisto a príťažlivo. Zahaľte sa do príjemnej vône, ktorá ženy osloví!
Zloženie:
Hlava: grapefruit, ananás, lístky fialky
Srdce: šalvia, jablko, pelargónia
Základ: kašmírové drevo, pačuli, dubový mach

Objem:
90 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Fialka
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFH606c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607349938079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19