Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAVID BECKHAM Classic EdT 60 ml

4,5 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAVID BECKHAM Classic EdT 60 ml

Toaletná voda David Beckham Classic je klasická drevitá vôňa pre mužov. Svieže tóny striedajú tóny korenisté a silný základ z drevitých akordov. Táto ležérna vôňa je určená pre športovo založených mužov, či už pre aktívnych športovcov alebo pre fanúšikov športových zápasov.
Svieža limetka je dômyselne zmiešaná s akordmi ginu a tvoria dokonale lahodný kokteil. Ľadové tóny zelenej mäty sa jemne miešajú s muškátovým orieškom a prenikavou vôňou cyprusu. Ambra, vetiver a zmyselná vôňa cédrového dreva zakončuje túto mužnú kompozíciu vôní a tvorí silný základ. Táto jedinečná vôňa je určená odvážnym a energickým mužom, ktorí svoju latku nastavili veľmi vysoko. Elegantná klasická vôňa je vhodná na denné nosenie, rovnako ako pre romantický večer alebo večernú párty. Touto skvelou vôňou zaujmete každú ženu!
Zloženie:
Hlava: gin, limetka, galbanumSrdce: mäta, cyprusov, muškátový oriešokZáklad: ambra, vetiver, cédrové drevo
Objem:
60 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder, Mäta
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 60 ml
Kód:  KPFH361a
Produktové číslo:  3607346570906

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12