Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Darčekové sady pánskych parfémov

Pánske darčekové sety parfumov sú ideálne pre mužov, ktorí neskrývajú svoj štýl a osobnosť. Parfumy pre mužov sú vyjadrením ich sily, odvahy a mužnosti. Darčekové sady pre mužov obsahujú parfumy, v ktorých nájdete vône, ktoré v mužovi prebudia jeho pravé ja. Poďte sa s nami pozrieť, z akých produktov si môžete vyberať.

Pokračovať
Spresniť parametre
80 položiek

Darčekové sady pánskych parfémov

Často hovoríme: "Pôjdem si kúpiť nový parfum." Ale myslíme tým skutočne parfum? Ako sa vo všetkých tých EDT, EDP, kolínskych a parfumoch vyznať? Pozrite sa s nami na parfumy - teda všeobecné označenie pre zmes esenciálnych olejov a ďalších látok, ktoré svojou vôňou vyvolávajú v ľuďoch príjemné pocity.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03