Obnoviť stránku

Dámske parfémy

Dámske parfémy, resp. ich kúzlo spočíva v tom, že na každej žene voňajú trochu inak a vďaka ich veľkej rozmanitosti si každá žena príde na svoje. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na osobné preferencie, vašu osobnosť, náladu alebo povolanie. Čítajte ďalej a zistite, ako vybrať tie najlepšie parfémy dámske.

Pokračovať
Spresniť parametre
1888 položiek

Dámske parfémy

Dámske parfumy nanášajte na miesta, ktoré sú dobre prekrvené, teda na zápästie, krk, oblasť za ušami a pod. Silice sa lepšie rozvinú a doprajú vám dlhšiu radosť z vône. Nielen pri vôniach pre ženy platí zlaté pravidlo, ktoré hovorí: Menej je niekedy viac. Preto buďte s dávkovaním vône opatrná, často stačí len jedna alebo dve dávky.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07