Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Darčekové sady parfémov

Darčekové sady parfémov predstavujú skvelú možnosť, ako obdarovať svojich blízkych niečím osobným, ale zároveň luxusným. Sú veľmi obľúbené nielen v období sviatkov a významných životných udalostí, ale taktiež počas celého roka. Vyberajte darčekové sady parfumov pre ženy aj pre mužov. Čítajte ďalej.

Pokračovať
Spresniť parametre
204 položiek

Darčekové sady parfémov

Blíži sa výročie, Vianoce alebo narodeniny vášho partnera? Obdarujte ho vhodnou darčekovou súpravou parfumov, ktorá ho vždy zaručene poteší. Darčekové sety obsahujú pánske parfumy aj dámske parfumy, či už hľadáte lacné parfumy alebo napríklad luxusné vône zvučných značiek. Obľúbené sú darčekové sety výrobcov Davidoff, Hugo Boss, Paco Rabanne, Versace a mnohých ďalších.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11