Obnoviť stránku

CHLOÉ Chloé EdP Set 180 ml

4,9 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
81,90 €

CHLOÉ Chloé EdP Set 180 ml

Darčeková sada Chloé Chloé

Darčeková sada Chloé Chloé obsahuje EDP, mini EDP a telové mlieko s rovnakou vôňou. Krásna sada je vhodná ako darček pre romantické ženy alebo dievčatá. Mini EDP môžete nosiť všade tam, kde sa bez svojej obľúbenej vône nemôžete obísť. Môžete ju nosiť v kabelke na ceste do zamestnania alebo pri cestovaní. Stavte na istotu a darujte ženám darček, ktorý ich zaručene poteší!

Vôňa, ktorú si obľúbite ...

EDP Chloé Chloé (75 ml + 5 ml)
Ľahká kvetinová vôňa s mladým duchom. Opojná, elegantná a veľmi ženská. Parfum Chloé Chloé odhaľuje hneď v úvode svoju osobitosť iskrivým dotykom dokonalej trojkombinácie vône frézie, pivónie a liči. Vzápätí rozkvitá opojné srdce s prevládajúcou a nesmrteľnou ružou. Úchvatný záverečný odtieň celej kompozície dotvára a podčiarkuje mošus, jantár a prírodný céder. Ľahká kvetinová vôňa so srdcom z ruží, opojná a elegantná pre krásne a zmyselné ženy.

Telové mlieko Chloé Chloé (100 ml)
Jemné telové mlieko šetrne ošetruje pokožku celého tela, dodáva mu hodvábnu jemnosť a prirodzenú pružnosť. Zaisťuje dlhodobú hydratáciu pokožky a ochranu proti vonkajším škodlivým vplyvom. Bohaté zloženie dodáva pokožke hĺbkovú výživu a zanecháva ju príjemne osvieženú a dokonale prevoňanú nádhernou vôňou Chloé Chloé. Očarujúca vôňa telového mlieka ešte viac zvýrazní vôňu EDP a bude vás spoľahlivo sprevádzať po celý deň. Dajte svojej pokožke možnosť vyniknúť!

Zloženie

Hlava: frézia, liči, pivonka
Základ: céder, pižmo, jantár
Srdce: konvalinka, magnólia, ruža

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Krajina pôvodu Francúzske
Kód:  KPFC810
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616303452636
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04