Obnoviť stránku

CASIO LCW M100DSE-2A

4,6 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
198,90 €

CASIO LCW M100DSE-2A

Pánske náramkové hodinky Casio LCW M100DSE-2A predbehnú predstavy aj tých najnáročnejších mužov. Tieto hodinky ponúkajú prepracovaný dizajn, kvalitné spracovanie a veľa praktických funkcií. Hodinky sú vyrobené z ocele a ich guľatý kombinovaný ciferník využíva ako klasické ručičky, tak aj digitálny displej. Chránený je potom mimoriadne odolným zafírovým sklíčkom.

Medzi funkčnú výbavu týchto hodiniek patrí dátum, stopky, päť budíkov, ukazovateľ režimu 12/24 a zobrazenia svetových časov. Pre lepší prehľad je ciferník vybavený plne automatickým LED osvetlením. Hodinky využívajú solárne napájanie, o aktuálnom stave batérie vás potom bude informovať ukazovateľ. Vďaka rádiovému riadeniu sa vždy budete môcť spoľahnúť na absolútne presný čas. V neposlednom rade poteší aj vodotesnosť 5 ATM, ktorá umožňuje ponechať si hodinky aj počas sprchovania. Doprajte si luxus a kvalitu hodiniek Casio!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 40 mm
Farba ciferníka Modrá

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO5187
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4971850925460
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01