Obnoviť stránku

CASIO A158WEA-1EF

4,6 42 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

CASIO A158WEA-1EF

Casio A158WEA-1EF sú pánske digitálne hodinky, ktoré zaujmú svojím retro štýlom. Hodia sa na denné nosenie, rovnako ako na pracovnú schôdzku alebo na večerné posedenie s priateľmi. Hodinky disponujú všetkými základnými funkciami, zobrazujú aktuálny dátum, majú kalendár, alarm, stopky, osvetlenie, sú napájané batériou s výdržou až 7 rokov a majú plastové sklíčko. Puzdro je vyrobené zo syntetickej živice a hodinky majú digitálny ciferník, ktorý dobre ladí s remienkom. Prehľadnosť, nekomplikovanosť a spoľahlivosť – to sú hodinky Casio!
Hodinky sú vodotesné, a preto ich môžete bez obmedzenia využívať v lete pri vode, pri vodných športoch, v bazéne alebo sa s nimi môžete bez obáv prechádzať vonku v daždi. Pekné balenie ich predurčuje ako skvelý darček, ktorý svojou spoľahlivosťou a funkčnosťou poteší každého obdarovaného. Darujte originálne hodinky, ktoré majú štýl!
Funkcie:
Základné, dátum, stopky, osvetlenie, budík, kalendár
Typ:
Digitálne
Sklo:
Plastové
Puzdro:
Syntetická živica
Vodotesnosť:
30 m
Napájanie:
Batérie CR2016
Rozmery:
36,8 × 33,2 × 8,2 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 36,8 mm
Farba ciferníka Čierna
Zobrazenie času Digitálne

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Oceľ

Funkcie

Hodinkové funkcie Budík, Stopky

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant

Štýl a dizajn

Štýl Retro
Kód:  KHO2196
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4971850944386
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02