Obnoviť stránku

CALVIN KLEIN SU31CK1019

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CALVIN KLEIN SU31CK1019

Zháňate kvalitný elegantný opasok na každú príležitosť? Zvoľte opasok Calvin Klein. Tento opasok je vyrobený z pravej kože, zapína sa sponou z nehrdzavejúcej ocele. Je vhodný na obojstranné použitie. Opasok CALVIN KLEIN sa stane vaším základným a elegantným doplnkom pre každodenný život.

Kľúčové vlastnosti opasku CALVIN KLEIN SU31CK1019  

  • Opasok Calvin Klein zo 100 % kože
  • Obojstranné použitie – čierna alebo tmavohnedá farba
  • Spona z nehrdzavejúcej ocele s vyrytým logom CALVIN KLEIN
  • Balené v škatuľke s logom Calvin Klein

Obojstranný opasok CALVIN KLEIN

Opasok CALVIN KLEIN je vyrobený zo 100 % kože a patrí k základným doplnkom elegantného muža. Jedna strana je vyrobená z čiernej kože, druhá je tvorená tmavohnedou kožou. Opasok možno použiť z oboch strán podľa vašich preferencií. Zapínanie je riešené striebornou tónovanou sponou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je na povrchu zdobená vyrytým logom Calvin Klein.

Rozmery:
Opasok: približne 3,5 cm
Dĺžka opasku: 125 cm

Kód:  SP9005
Produktové číslo:  2000030459494
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16