Obnoviť stránku

CALVIN KLEIN Downtown EdP 90 ml

4,8 64 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CALVIN KLEIN Downtown EdP 90 ml

Parfumová voda Calvin Klein Downtown je jedinečná vôňa zameraná na mladšie ženy a dievčatá. Svieže citrusy sú kombinované s bielymi kvetinovými akordami, ovocnými tónmi a jemnou vôňou aromatického dreva s výrazným kadidlom. Jednoduchý, príjemne vyzerajúci flakón, v ktorom je táto zaujímavá vôňa uložená napovedá, že táto jemná vôňa nie je komplikovaná a nájde svojich priaznivcov najmä v romantických ženách a dievčatách, ktoré vyznávajú zaujímavé vône.
Svieže tóny citróna dozrievajúceho pod južným talianskym slnkom sa jemne miešajú s bergamotom, neroli, temne zafarbenou vôňou slivky a ľahkými tónmi zelenej šťavnatej hrušky. Jemné plátky gardénie v kombinácii s ružovým korením a lístky nežných fialiek vhodne dopĺňa céder z Texasu, originálna vôňa kadidla, vetiver a pikantné tóny zmyselného pižma. Ponorte sa do kokteilu zmyselných vôní a užívajte si pozornosti mužov!
Zloženie:
Hlava: citrón, bergamot, neroli, zelená hruška, slivkaSrdce: gardénia, ružové korenie, lístky fialiekZáklad: céder, kadidlo, vetiver, pižmo
Objem:
90 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Bergamot, Céder, Fialka, Kadidlo, Čierne korenie
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFH350a
Produktové číslo:  3607349363918
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19