Obnoviť stránku

BENTIME BOX BT-11683A

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME BOX BT-11683A

Trendy darčeková súprava BENTIME BOX BT-11683A je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada strojí a dáva prednosť nadčasovej elegancii. V súprave nájdete štýlový náhrdelník a hodinky obľúbenej značky BENTIME 004-9MB-11683A. Módny bižutérny náhrdelník striebornej farby vás na prvý pohľad očarí príveskom v tvare srdca ozdobeným trblietavým kameňom. Na vašom dekolte sa bude nádherne vynímať a perfektne podčiarkne váš vzhľad. Náhrdelník s dĺžkou 40 cm dopĺňa adjustová retiazka s dĺžkou 5 cm, ktorá slúži na predĺženie, vďaka čomu sa šperk perfektne prispôsobí každej žene.

Kľúčové vlastnosti trendy darčekovej súpravy BENTIME BOX BT-11683A s hodinkami a náhrdelníkom

  • Darčeková súprava obsahujúca dámske hodinky a náhrdelník
  • Módny bižutérny náhrdelník striebornej farby
  • Prívesok v tvare srdca ozdobený trblietavým kameňom
  • Analógové kovové hodinky strieborno-bielej farby
  • Minerálne sklíčko
  • Napájanie pomocou batérie a strojčeka Quartz

Štýlový módny doplnok i každodenný pomocník

Dámske módne hodinky BENTIME 004-9MB-11683A sa vyznačujú elegantným dizajnom strieborno-bielej farby. Ako nádherný šperk ozdobia vaše zápästie a dokonale doladia outfit. Sú vhodné ako na spoločenské udalosti a kultúrne akcie, tak aj na večerné stretnutie s priateľmi. Ich klasický vzhľad završuje biely remienok z hladkej kože s jednoduchou sponou. Okrúhly ciferník striebornej farby so srdiečkovým pozadím ozdobeným trblietavými sklenenými kamienkami je zasadený do kovového puzdra. Pred poškodením ho chráni veľmi odolné minerálne sklíčko. Napájanie analógových vodotesných hodiniek zabezpečuje batéria a spoľahlivý strojček Quartz.
Doplňujúce informácie:
Materiál náhrdelníka:
Bižutéria
Dĺžka náhrdelníka:
40 + 5 cm
Farba:
Strieborná

Parametre a špecifikácia

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 33 mm
Kód:  KHO11893
Produktové číslo:  8592445150072

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01