Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BENTIME BOX BT-11462A

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME BOX BT-11462A

Trendy darčeková súprava BENTIME BOX BT-11462A je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa rada strojí a dáva prednosť nadčasovej elegancii. V súprave nájdete štýlový náhrdelník a hodinky obľúbenej značky BENTIME 006-9MB-11462A. Módny bižutérny náhrdelník striebornej farby vás očarí príveskom v tvare krídel ozdobených na jednej strane trblietavými kameňmi. Na vašom dekolte sa bude nádherne vynímať a perfektne podčiarkne váš vzhľad. Náhrdelník s dĺžkou 40 cm dopĺňa adjustová retiazka s dĺžkou 5 cm, ktorá slúži na predĺženie, vďaka čomu sa šperk perfektne prispôsobí každej žene.

Kľúčové vlastnosti trendy darčekovej súpravy BENTIME BOX BT-11462A s hodinkami a náhrdelníkom

  • Darčeková súprava obsahujúca dámske hodinky a náhrdelník
  • Módny bižutérny náhrdelník striebornej farby
  • Prívesok v tvare krídel ozdobený trblietavými kameňmi
  • Analógové kovové hodinky striebornej farby
  • Minerálne sklíčko
  • Napájanie pomocou batérie a strojčeka Quartz

Štýlový módny doplnok i každodenný pomocník

Dámske módne hodinky BENTIME 006-9MB-11462A sa vyznačujú elegantným dizajnom striebornej farby. Ako nádherný šperk ozdobia vaše zápästie a dokonale doladia outfit. Sú vhodné ako na spoločenské udalosti a kultúrne akcie, tak aj na večerné stretnutie s priateľmi. Ich klasický vzhľad završuje strieborný kovový remienok s uzatvárateľnou sponou. Okrúhly ciferník s jemnými pozlátenými indexmi ozdobený trblietavými kryštálmi je zasadený do kovového puzdra. Pred poškodením ho chráni veľmi odolné minerálne sklíčko. Napájanie analógových hodiniek zaisťuje batéria a spoľahlivý strojček Quartz.
Doplňujúce informácie:
Materiál náhrdelníka:
Bižutéria
Dĺžka náhrdelníka:
40 + 5 cm
Farba:
Strieborná

Parametre a špecifikácia

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 42 mm
Kód:  KHO11895
Produktové číslo:  8592445150096

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12