Obnoviť stránku

BENTIME BOX BT-10311A

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BENTIME BOX BT-10311A

Trendy darčeková súprava BENTIME BOX BT-10311A je nádherným darčekom pre každého muža, ktorý dáva prednosť nadčasovej elegancii. V súprave nájdete peňaženku a hodinky obľúbenej značky BENTIME 005-9MA-10311A. Peňaženka sa vyznačuje štýlovým dizajnom a precíznym spracovaním. Je vyrobená z hladkej kože čiernej farby. Ponúka dostatočný úložný priestor na peniaze, platobné karty a doklady. Právom sa tak stane nenahraditeľným pomocníkom na každý deň aj obľúbeným módnym doplnkom.

Kľúčové vlastnosti trendy darčekovej súpravy BENTIME BOX BT-10311A s hodinkami a peňaženkou

  • Darčeková súprava obsahujúca pánske hodinky a peňaženku
  • Kožená čierna peňaženka
  • Štýlové analógové hodinky strieborno-čiernej farby
  • Minerálne sklíčko
  • Napájanie pomocou batérie a strojčeka Quartz
  • Ukazovateľ aktuálneho dátumu

Praktický spoločník na každú príležitosť

Pánske módne hodinky Bentime 005-9MA-10311A vás zaujmú klasickým vzhľadom strieborno-čiernej farby a kvalitným vyhotovením. Okrúhly biely ciferník so striebornými indexmi a ručičkami je zasadený do kovového puzdra striebornej farby. Zhora je chránený tvrdeným minerálnym sklíčkom, ktoré je schopné vzdorovať drobným nehodám a zabrániť prípadným škrabancom. Na zápästí hodinky perfektne sedia vďaka čiernemu remienku z pravej kože, ktorý si môžete nastaviť presne podľa vašich potrieb. Presný čas zaisťuje spoľahlivý strojček značky Quartz, ktorý poháňa batéria. Okrem samotného aktuálneho času ponúkajú hodinky i funkciu zobrazenia dátumu.
Doplňujúce informácie:
Materiál peňaženky:
Koža
Rozmery peňaženky:
10,3 × 12,5 cm
Farba peňaženky:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 42 mm
Kód:  KHO11894
Produktové číslo:  8592445150089

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14