Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANDREAS OSTEN AOW18008

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANDREAS OSTEN AOW18008

ANDREAS OSTEN AOW18008 sú solídne dámske hodinky, ktoré určite zaujmú moderným a kvalitným spracovaním. Pri nosení sa na náramku vyníma Ružovozlatá farba puzdra v kombinácii s tým, že pri výrobe remienka bol použitý materiál Koža, čo vyústilo do páčivého vyhotovenia bez akejkoľvek straty komfortu pri nosení. Remienok upravíte podľa veľkosti ruky. Vďaka odolnosti voči vode 30 m (3 ATM) sú tieto hodinky vhodnou voľbou aj pri kúpaní alebo potápaní. Analógové ručičky sú obľúbenou voľbou na každodenné nosenie. Napájanie pomocou batérie Quartz hodiniek ANDREAS OSTEN AOW18008 zaručuje, že sa vám hodinky len tak nevybijú.

Vybrané znaky dámskych hodiniek ANDREAS OSTEN AOW18008

  • Bez osadenia vyzerajú luxusne
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 36 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO13870
Produktové číslo:  3701020845127

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14