Obnoviť stránku

TREGREN Thajské bylinky

TREGREN Thajské bylinky

Fínska spoločnosť Tregren ponúka prostredníctvom sadbovacích tabliet jednoduchý spôsob, ako si doma jednoducho a efektívne vypestovať vlastné bylinky. Balenie Tregren Thajské bylinky   obsahuje 6 kapsúl so substrátom a 6 druhov semienok byliniek používaných v thajskej kuchyni (mäta, koriander, pažítka čínska, bazalka citrónová, sladká bazalka thajská a bazalka Siam Queen). Vďaka tejto kombinácii byliniek v praktickom balíčku si budete môcť ľahko pripravovať chutné thajské pokrmy s čerstvými bylinkami. Kapsula so substrátom sa umiestni do vody, ktorú v priebehu niekoľkých minút nasaje a tým sa zväčší. Kapsulu potom stačí už len zasadiť a môžete sa tešiť na domáce čerstvé bylinky. Pestovanie je najrýchlejšie v inteligentnom kvetináči od Tregren – bylinky zožnete za 3 – 8 týždňov. Nevyužitá kapsula so semenami zostane použiteľná aj po mnohých rokoch, stačí ju len vložiť do vody.

Kľúčové vlastnosti TREGREN Thajské bylinky

  • Kapsuly so substrátom a semienkami na jednoduché domáce pestovanie byliniek
  • Vypestujete si 6 druhov byliniek mätu, koriander, pažítku čínsku, bazalku citrónovú, sladkú bazalku thajskú a bazalku thajskú Siam Queen
  • Jednoduchý a efektívny prístup k ekologickému pestovaniu
  • Bylinky môžete zbierať za 3 – 8 týždňov  ak ich pestujete v inteligentnom kvetináči Tregren
  • Možno zasadiť aj do zeme
  • Kapsuly sú použiteľné počas mnohých rokov, stačí ich vložiť do vody

Obsah balenia:
6× Seedpods (kapsula so substrátom)
6 druhov semienok

Kód:  TREGr14
Produktové číslo:  SEEDPOD90

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16