Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TREGREN T6 Kitchen Garden, biely

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TREGREN T6 Kitchen Garden, biely

Vaša inteligentná kuchynská záhradka

Inteligentný a štýlový kvetináč TREGREN T6 Kitchen Garden umožní pestovať čerstvé bylinky alebo drobnú zeleninu priamo vo vašej kuchyni bez predchádzajúcich pestovateľských skúseností. Táto plne automatizovaná kuchynská záhradka poskytne rastlinkám perfektné podmienky a umožní až 3× rýchlejší rast. Optimálny pestovateľský program pre rôzne druhy rastlín nastavíte pomocou mobilnej aplikácie Smart Gardener.


Kľúčové vlastnosti inteligentného kvetináča TREGREN T6 – biely

  • Kompaktný dizajn bielej farby
  • Kapacita až pre 12 rastliniek
  • Špeciálne rastové svetlo LED
  • Samozavlažovací systém
  • Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS)
  • Databáza až 40 rastlín
  • Minimálna údržba

Jednoduché riešenie na pestovanie byliniek a zeleniny

V inteligentnom kvetináči TREGREN 63 možno pestovať takmer všetky druhy rastlín, ako sú bylinky, hlávkový šalát, chilli, paradajky, jahody, orchidey atď. Výhodou je veľmi jednoduché zostavenie, nenáročná obsluha a zaručený úspech vďaka pokročilej technológii aktívneho rastu. TREGREN T6 predstavuje čisté a jednoduché riešenie bez použitia hliny.


Mobilná aplikácia Smart Gardener

Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS) sa postará o optimálne podmienky pre každý druh rastliny. K dispozícii je databáza 40 rastlín, pre ktoré je vďaka inteligentnému systému vytvorené ideálne prostredie zabezpečujúce ich správny rast a prospievanie. Aplikácia dokáže zvoliť správne nastavenie LEDkového svetla, početnosť zalievania a optimálne doplňovanie živín.


Technológia aktívneho rastu

Pestovanie rastliniek v inteligentnom kvetináči TREGREN T6 je z veľkej časti automatizované a vyžaduje len minimálnu údržbu, ktorá zahŕňa doplňovanie vody so živinami. Vďaka vytvoreniu optimálneho prostredia pre aktívny rast je v porovnaní s bežným pestovaním rastlín v zemine dosiahnutá až 3× vyššia výťažnosť. Vďaka tomu si môžete dopriať čerstvé bylinky alebo zeleninu po celý rok.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Napájanie Do siete

Využitie

Oblasť využitia Osvetlenie

Rozmery

Výška 44 cm
Šírka 17,5 cm

Tvar

Tvar kvetináča Hranatý

Vlastnosti

Typ kvetináča Hydroponický
Počet sadeníc 12
Kód:  TREGr04
Produktové číslo:  T6WEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03