Obnoviť stránku

TREGREN - Provensálske bylinky

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TREGREN - Provensálske bylinky

Túžite vypestovať si vlastné rastliny, ktoré budú krásne rásť a okrem skrášlenia interiéru vám poskytnú napríklad aj príjemné ochutenie vášho obľúbeného pokrmu? Potom si určite zaobstarajte kolekciu semienok TREGREN - Provensálske bylinky obsahujúcu šesť kapsúl so substrátom (Seepods). Semienka sú špeciálne určené pre inteligentné kvetináče TREGREN. Kapsuly majú priemer 5 cm a obsahujú pripravené semená provensálskych byliniek (rozmarín, tymian, oregano, majoránku, estragón a šalviu).

Kľúčové vlastnosti kolekcie semien TREGREN - Provensálske bylinky

  • Kolekcia semien Tregren obsahuje šesť kapsúl so substrátom
  • Semená TREGREN sú špeciálne určené pre inteligentné kvetináče TREGREN
  • Kapsuly majú priemer 5 cm
  • Obsahujú semená na pestovanie provensálskych byliniek

Pestujte so semenami TREGREN inteligentne 

Mnoho ľudí si namiesto pestovania rastliniek doma, v pohodlí volí možnosť nákupu byliniek v supermarkete, pretože sa boja, že v tejto disciplíne neuspejú. S inovatívnymi semienkami TREGREN môžete na podobné pochybnosti zabudnúť. Stačí ich zasadiť do inteligentného kvetináča TREGREN a počkať, až sa zo semien stanú silné a odolné bylinky, ktoré neskôr iba zbierate.


Kód:  TREGr18
Produktové číslo:  SEEDPOD93

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09