Obnoviť stránku

TREGREN Bazalka (kapsuly so semenami, 2 ks)

5 1 hodnotení

TREGREN Bazalka (kapsuly so semenami, 2 ks)

Túžite si vypestovať vlastné rastliny, ktoré budú krásne rásť a okrem skrášlenia interiéru vám poskytnú napríklad aj farebnú ozdobu vášho obľúbeného pokrmu? Potom si určite zaobstarajte sadu semienok TREGREN, ktorá obsahuje 2 kusy tzv. Seedpods, t. j. kapsúl so substrátom. Semienka sú špeciálne určené do inteligentných kvetináčov TREGREN. Kapsuly majú priemer 5 cm a obsahujú predpripravené semená bazalky, ktoré tvoria základ talianskej kuchyne. Kapsuly v balíčku TREGREN je potrebné na 20 minút ponoriť do vody, aby napučali do výšky 6 cm. Potom ich možno zasadiť.

Kľúčové vlastnosti sady semien TREGREN – Bazalka

  • Sada obsahuje 2 kusy Seedpods, t. j. kapsúl so substrátom
  • Semená TREGREN sú špeciálne určené do inteligentných kvetináčov TREGREN
  • Kapsuly majú priemer 5 cm
  • Obsahujú semená na pestovanie bazalky
  • Rastlinky zo semien TREGREN skrášlia každý interiér
  • Kapsulu je nutné pred zasadením ponoriť na 20 minút do vody

Pestujte dômyselne so semenami TREGREN

Veľa ľudí miesto pestovania rastliniek v pohodlí domova volí variant ich nákupu v supermarkete, pretože sa boja, že v tejto disciplíne neuspejú. S inovatívnymi semienkami TREGREN môžete podobné pochybnosti pustiť z hlavy. Stačí ich zasadiť do inteligentného kvetináča TREGREN a počkať, až sa zo semien stanú statné a odolné bylinky, ktoré neskôr iba zožnete. S praktickými semienkami môžete mať vetvičky bazalky hneď poruke!

Kód:  TREGr12
Produktové číslo:  SEEDPOD03

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17