Obnoviť stránku

Transcend StoreJet 500 SSD, 1000GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transcend StoreJet 500 SSD, 1000GB

 

Nielen pre fanúšikov značky s logom nahryznutého jablka si spoločnosť Transcend pripravila naozajstnú lahôdku v podobe externého ľahko prenosného SSD disku vybaveného veľmi rýchlym rozhraním USB 3.0 a ešte rýchlejším rozhraním Thunderbolt. S takýmto vybavením máte svoje dáta stále pri sebe a navyše vďaka bleskurýchlemu prístupu výrazne vzrastie vaša produktivita. Precízne spracované robustné kovové telo sa stane ozdobou nielen Macov, ale čohokoľvek, k čomu StoreJet 500 pripojíte.

Bleskurýchle rozhranie Thunderbolt

S pokročilou technológiou Thunderbolt, ktorá disponuje dvoma kanálmi na rovnakom konektore, môže StoreJet 500 vysielať a prijímať dáta v rovnakom čase a umožniť tým dosiahnutie prenosových rýchlostí až 10 Gb/s. Okrem toho je vybavený aj super rýchlym USB 3.0 portom s podporou UASP umožňujúcim až o tretinu rýchlejšie čítanie dát ako klasické USB 3.0.

Transcend Elite Software

Súčasťou disku je aj softvér Transcend Elite, ktorý obsahuje užívateľsky prívetivé aplikácie uľahčujúce správu uložených dát. S Elite budete mať súbory prehľadne zorganizované, aktuálne a vždy chránené. Používatelia Macov môžu na disk ľahko zálohovať kompletne celý systém vďaka podpore Time Machine.

Poznámka: Disk je natívne vo formáte HFS+ pre počítače Mac. Používatelia systému Windows 7 a novších si preto musia disk preformátovať na FAT32, exFAT alebo NTFS.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 121,2 mm (12,12 cm)
Výška 14 mm (1,4 cm)
Hĺbka 75,2 mm (7,52 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 136 g (0,14 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FT575h3
Produktové číslo:  TS1TSJM500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02