Obnoviť stránku

Transcend Portable SSD ESD220C 240 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transcend Portable SSD ESD220C 240 GB

SSD je tou najlepšou voľbou pre prenášanie dát a ich používanie priamo na cestách. Oproti bežným, rotujúcim diskom totiž nie sú uložené dáta ohrozené nárazmi a vibráciami. Tiež veľkosť disku je menšia, aby sa vošiel aj do vrecka. V neposlednom rade má SSD neporovnateľne rýchlejší chod, takže nie je problém s načítaním rozsiahlych dokumentov, projektov alebo s aktívnym použitím programov priamo z SSD.

Kľúčové vlastnosti

  • Presne pre prenášanie a mobilné použitie
  • Veľkosť kreditnej karty
  • Rýchlejší ako externé pevné disky
  • Dáta v bezpečí pred nárazmi a vibráciami
  • Povrch odolný proti poškriabaniu
  • Technológia predlžujúca životnosť

Univerzálny

Disk sa prispôsobí požiadavkám akéhokoľvek zariadenia, kde ho práve potrebujete používať. Vďaka najnovšiemu USB C s obojstranným konektorom pripojíte tiež ultrabooky a tablety. Vďaka dodávanému káblu s koncovkou typu A sa pripojíte aj k bežne dostupnému USB 3.1, ktoré vyniká rýchlosťou a je aj spätne kompatibilný so staršími štandardmi USB.

Jednoducho použiteľný

Udržujte si dáta skvele organizované, aktuálne a chránené. K disku si môžete stiahnuť sadu nástrojov Transcend Elite data management tools, ktorá toto všetko ponúka. Pre okamžité zálohovanie obsahu má disk vlastné tlačidlo. Ak chcete zabrániť prístupu neoprávneným užívateľom, je možné SSD uzamknúť heslom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 240 GB (0,23 TB)

Rozmery

Šírka 55,7 mm (5,57 cm)
Výška 77 mm (7,7 cm)
Hĺbka 9,6 mm (0,96 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 52 g (0,05 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FT575i2
Produktové číslo:  TS240GESD220C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18